Семейното видео улавя най-тържествените моменти от живота, за да можем да преживяваме емоцията отново и отново.

Предстои ви сватба и търсите как да запазите спомена за този толкова специален ден? Сватбеното видео е чудесен начин да съхраните преживяванията и емоциите си, да споделите радостта си с близки и приятели, да се наслаждавате на спомена отново след години. Ще може отново да видите как куца любимия с официалните обувки, които му избрахте. Ще видите отново онзи поглед, с който Тя ви посрещна на прага. Ще си спомните малко пиперливите шеги на кума и вечната усмивка на баба…

Сватбен филм

Сватбеният филм включва всички важни моменти от подготовка на младоженците до разрязването на сватбената торта. Филмът е художествено оформен и пресъздава сватбения ден в неговата цялост. Готовото видео е с продължителност около 90 минути, което го прави подходящо за гледане със семейството и близки приятели.

Трейлър

Видео с най-красивите и емоционални моменти от деня, внимателно подбрани и монтирани с подходящи цветови корекции и ефекти. Музикално оформление подчертава и засилва въздействието. С продължителност до 10 минути, трейлърът е предназначен за споделяне в социалните мрежи.

Тийзър

Тийзърът е динамичен, кратък видео клип, който показва откъси от сватбения филм и имащ за цел да събуди любопитството на зрителя.

Видеопокана

Някои от сватбените покани имат специално отделение за диск или флаш памет, на които бъдещите младоженци могат да запишат своето персонално послание към родителите, кумовете или близки приятели.

Предложение

Заснемане на предложението за брак. Може да се използва като анонс за сватбата в социалните мрежи и като оригинална видеопокана.

Фото-монтаж/слайдшоу

Включва снимки от събитие, монтирани с подходящо музикално оформление и ефекти в кратко видео.

Сватбеното видео може да е смес от различни типове монтаж и заснемане, в зависимост от изискванията на клиента.